Hervormde gemeente De Rank
VOLGENDE DIENST:
Zondag 21 Juli 2019
Ds.R. Gosker
10.00 uur
 

Bij de diensten (wel een heeeele lange periode vooruit kijken...)

juli

21 Gastvoorganger is ds. Gosker uit de Wijk. Geen onbekende voor ons. Op witte donderdag gaf hij nog een toelichting op een tentoonstelling in de hal van onze kerk.

28 Gastvoorganger ds. mevr. de Haan uit Ommen; het is niet de eerste keer dat ze bij ons voorgaat; en dat is meteen ook de reden waarom ze nog eens is gevraagd.

Aug
4 Mevr. Luten uit Zuidwolde heeft eind 2018 bij ons een stage gelopen voor haar opleiding HBO-theologie in Windesheim

11 ds. Zomer is terug van vakantie.
Het kan zijn dat in sommige media deze dienst als doopdienst staat aangemerkt. Dat is niet het geval.

18 Zoals het er nu naar uitziet zullen in deze dienst waarin ds. Zomer voorgaat twee kinderen gedoopt worden

25 Heilig Avondmaalsviering waarin ds. Prins voorgaat.

September
1 Gastvoorganger is ds. van Maanen uit IJsselmuiden. Ds. van Maanen werkt sinds de zomer van 2016 in IJsselmuiden - Grafhorst, de gemeente waar onze oud-jeugdwerker Laurens Oosterbroek toe behoort. Van het één komt het ander.

8 Geen bijzonderheden

15 Opening winterwerk. Deze dienst staat onder leiding van ds. Prins. De laatste jaren begonnen we met een gemeenteontbijt. Daarover heb ik (JGZ) op dit moment nog niet vernomen, maar het duurt nog even. Houd de berichtgeving in de gaten!

In de week voorafgaand aan de opening winterwerk worden de nieuwe programmaboekjes bezorgd. In de week ná de opening worden de deelnameformulieren opgehaald. Deze keer worden de deelnameformulieren op naam uitgedraaid. Het verzoek gaat daarbij of u de adresgegevens, telefoonnummers en e-mailadressen wilt controleren en eventueel corrigeren. Veel vaste telefoonnummers in de kerkelijke administratie blijken niet meer te bestaan en zowel mobiele telefoonnummers als e-mailadressen blijken nog wel eens aan verandering onderhevig.

Doopgesprek
Het doopgesprek voor zondag 18 augustus staat gepland op donderdag 8 augustus om 20.00 uur in de Rank.