Hervormde gemeente De Rank
VOLGENDE DIENST:
Zondag 31 Mei 2020
Ds.T.W.D. Prins-v.d.Bosch
10.00 uur kerkdienst gemist
en Facebook
 

De kerkdiensten:


Overzicht aangepaste diensten in de Rank 


Zondag 31 mei  Pinksteren
10.00 uur ds. T.W.D. Prins van den BoschDeze dienst is via kerkdienstgemist.nl te beluisteren en Facebook.
 

Het is een unieke situatie: geen kerkdiensten meer mogen houden. Dat doet pijn. Af en toe niet naar de kerk gaan; dat gebeurt soms. Maar niet kúnnen als je wel zou willen...
Gelukkig zijn er allerlei alternatieven. Vanuit onze kerk zal er elke zondag om 10.00 uur een uitzending zijn met een eigen predikant. Wanneer u meteen het adres van De Rank invult, komt u niet op de (druk bezochte) eerste pagina: https://kerkdienstgemist.nl/stations/748-Herv-Gem-De-Rank-Staphorst

Ouderen met een kerktelefoon kunnen inschakelen en als u een tablet of computer hebt kunt u op www.kerkdienstgemist.nl zoeken naar De Rank Staphorst. 
Wanneer u de website en Facebook in de gaten houdt, krijgt u van ons het laatste nieuws daarover.
Geen kerkdienst vieren op Pasen, daar willen we niet over schrijven, daar willen we niet eens aan denken.

Bij de diensten
Het is inmiddels wel duidelijk. Alle gastpredikanten hebben vrijaf gekregen. In deze tijden van afstand willen we graag onze eigen predikanten horen in een kerkdienst vanuit onze eigen kerk. Al zijn er dan geen gemeenteleden bij, de vele foto's op de stoelen laten toch zien hoe betrokken we zijn. En ook uit de luister- en kijkcijfers van kerkdienstgemist.nl, Facebook/Hervormde Gemeente de Rank en de kerktelefoon blijkt die betrokkenheid. Er zijn zondagen dat er meer dan 400 verbindingen worden gelegd!

31 mei, Pinksteren, ds. Prins
07 juni, Trinitatis, ds. Zomer

* Op 10 mei stond er een doopdienst op het rooster. De kerkenraad heeft, gelet op het aantal inmiddels geboren kinderen, besloten om zodra het weer mogelijk is op een of meer zondagmiddag(en), naast de reguliere ochtenddienst, een doopgelegenheid te bieden. T.z.t. volgt hierover meer informatie.