Aanmelden kerstdiensten

WIJZIGING KERSTDIENSTEN
De kindernevendienst verwacht een grote opkomst voor de kinderkerstdienst. Dit aantal bezoekers mag met de huidige corona-maatregelen niet samenkomen in de kerkzaal. Anders dan vermeld in Kontakt is er nu besloten dat er een drive-thru wordt georganiseerd voor de kinderen op 1e kerstdag om 11.00 uur. Hiervoor hoeven ouders zich niet aan te melden. De kindernevendienst zal de ouders met kinderen hierover een bericht sturen. De 2e kerstviering van 11.00 uur is nu verplaatst van 1e kerstdag naar 2e kerstdag om 10.00 uur.

De volgende planning is nu actueel:

De eerste viering is ook live te volgen en daarna terug te kijken via kerkdienstgemist.nl.

Voor beide vieringen tijdens de kerstdagen geldt dat aanmelding en opgave vooraf via de website noodzakelijk is. Er is tijdens deze vieringen geen kindernevendienst aanwezig. Per dienst zijn er 50 bezoekers welkom inclusief kinderen. Er is tijdens deze diensten mogelijkheid om gebruik te maken van de oppas. Wanneer u hier gebruik van wilt maken dient u dit aan te geven bij de aanmelding.

Vanaf dinsdag 14 december kunt u zich opgeven voor één van deze diensten. Aanmelden kan t/m donderdag 23 december 12.00 uur.

Kerkzaal De Rank Staphorst