Actie vakantietas

Kinderen uit kwetsbare gezinnen in Nederland kunnen meestal niet op vakantie. Wanneer in de zomervakantie hun klasgenootjes uitvliegen naar vakantieoorden of campings, blijven zij achter. Opdat ze niet vergeten worden, organiseren GKSR Staphorst-Rouveen, De Rank, GKV Staphorst, De Levensbron, Hervormd Rouveen-Staphorst en Hervormde Gemeente IJhorst De Wijk in samenwerking met Humanitas ook dit jaar speciaal voor deze kinderen weer Actie Vakantietas.

Ieder jaar is deze actie een groot succes en we hopen ook nu weer vele kinderen te kunnen verblijden. Hoe leuk is het immers om deze kinderen een tas te geven met wat spulletjes om in de zomer mee bezig te zijn? Een tas met daarin bijvoorbeeld een vakantieboek, stoepkrijt, buitenspeelgoed, knutselspullen, maar ook een vrijkaartje voor het zwembad of een bon van de ijssalon. De verwachting is dat de inhoud per tas ongeveer € 20,00 zal gaan bedragen.

Iedereen die een bijdrage wil leveren aan de actie vakantietas én aan een glimlach op het gezicht van deze kinderen, kan geld doneren. We vragen u uw gift vóór 16 juni 2024 over te maken op het rekeningnummer van de diaconie: NL11RABO 0373 7106 90 o.v.v. Actie Vakantietas Staphorst.
We hopen op uw steun voor deze actie en zijn blij met alle giften die binnenkomen!