Lege flessenactie – 4 juli

Maandag 4 juli komen onze vrijwilligers weer bij u langs om lege statiegeldflessen op te halen. Alle merken flessen en ook kleine flesjes mogen worden meegegeven. Ook flessen (en blikjes) van Duitse supermarkten zijn van harte welkom! U mag uw statiegeldbon ook bij De Rank in de postbus doen. Samen maken we onze flessenactie tot een succes!

Let op: in de maand augustus komen we geen lege statiegeldflessen ophalen i.v.m. de zomervakantie. U kunt de flessen zelf inleveren en een bon in de postbus in het kerkgebouw van De Rank doen, de bon meegegeven aan de vrijwilligers of uw flessen opsparen. Maandag 5 september is de eerstvolgende keer!

Op sommige routes worden de flessen in de loop van de middag opgehaald. Mochten er echter door omstandigheden een keer geen flessen bij u worden opgehaald, dan vragen wij hiervoor uw begrip. Het is voor onze vrijwilligers fijn als de flessen bij uw voordeur neergezet worden.

Hebt u vragen of wilt u ook meedoen, neem dan contact op met Grietje Germs, Smitserf 34, via tel. 463746 of 0611447307 / grietjegerms@gmail.com of met Femmy Mulder, tel. 461730 / femmymulder@gmail.com.