Ophalen lege statiegeldflessen en -blikjes – 3 jul

Vanaf april zit er ook statiegeld op metalen drinkverpakkingen. Wij zouden het dan ook fijn vinden als u vanaf nu ook lege drankblikjes voor ons wilt bewaren. Let op: alleen blikjes met het statiegeldlogo kunnen worden ingeleverd. De blikjes mogen niet plat of beschadigd zijn en de streepjescode moet volledig leesbaar zijn, anders worden ze door de betreffende inleverautomaat niet herkend. U kunt de blikjes gewoon bij de lege flessen in de tas bewaren. Doet u mee? Alvast hartelijk bedankt!

De opbrengst van de flessenactie in de maand mei bedraagt € 380,00. Hartelijk dank voor de vele statiegeldbonnen, flessen en bijdragen die aan onze vrijwilligers zijn gegeven. Alle merken flessen, flesjes en blikjes (mits onbeschadigd en voorzien van het logo) mogen worden meegegeven. Ook flessen en blikjes van Duitse supermarkten zijn van harte welkom! U mag uw statiegeldbon ook bij De Rank in de postbus doen. Samen maken we onze flessenactie tot een succes! De eerstvolgende keer dat de flessen en blikjes worden opgehaald, is maandag 8 mei.

Op sommige routes gebeurt dat in de loop van de middag. Mochten er door omstandigheden een keer geen flessen bij u worden opgehaald, dan vragen wij hiervoor uw begrip. Het is voor de vrijwilligers fijn als de flessen bij uw voordeur staan. Bent u niet thuis tijdens het ophaalmoment of is de vrijwilliger op een ander tijdstip langs geweest? We vinden het heel fijn als u in dat geval de flessen wilt bewaren tot de volgende maand.

Hebt u vragen, wilt u meehelpen met het ophalen of op een andere manier uw steentje bijdragen, neem
dan contact op met Grietje Germs, Smitserf 34, via tel. 0522463746 / 0611447307 of e-mail:
grietjegerms@gmail.com of met Femmy Mulder, tel. 0522461730 of e-mail: femmymulder@gmail.com.