Bezoek kerkdiensten

Met de Startzondag op 12 september begint ook het nieuwe seizoen. Hoe het zich ontwikkelt met de coronamaatregelen en of wij strak weer helemaal op de ‘oude’ manier de dienst kunnen vieren, dat is nog onzeker. Voor de startdienst hoeft u zich niet in te schrijven, omdat het een buitendienst is. Vooralsnog moet u voor de andere diensten in september en oktober wel een plekje reserveren. Per dienst zijn er maximaal 50 mensen (incl. kinderen, excl. medewerkers) welkom in de kerk. Dit om onderling 1,5 meter afstand te kunnen bewaren.

Met ingang van zondag 27 juni is samenzang weer mogelijk in de kerk.

Hoe werkt het? (update 1-7-2021)
U kunt reserveren voor één of meerdere diensten. U hoeft hiervoor niet meer in te loggen.

Per dienst kunnen maximaal 50 personen zich aanmelden. U kunt zich aanmelden via de website van de Rank. 

Zo werkt het:

  1. Om een reservering te maken voor een kerkdienst gaat u naar Reserveren diensten.
  2. Kies de dienst waarvoor u zich wilt aanmelden en volg de stappen.
  3. Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 12.00 uur, voorafgaand aan de dienst. Vol = Vol.
  4. Na het aanmelden ontvangt u een bevestigingsmail van uw reservering. Uw aanvraag moet nog goedgekeurd worden door de beheerder.
  5. Zodra uw aanmelding is goedgekeurd ontvangt u een automatische bevestiging. Het kan een paar dagen duren voor u de bevestiging ontvangt. Als u de bevestiging heeft ontvangen kunt u de betreffende kerkdienst bezoeken. Let op, de bevestiging kan in uw ongewenste e-mail (spam) terecht komen.

Overzicht kerkdiensten september en oktober 2021

Kwetsbaren en risicogroepen worden geadviseerd de diensten online te (blijven) volgen. Via Kerkdienstgemist.nl kunt u live meekijken of de diensten terugkijken.

Bekijken en annuleren reservering
Annuleren kan door een e-mail te sturen naar kerkdienst@derankstaphorst.nl of u kunt contact opnemen met Jarno Harink via tel. 06 1483 2949. Heeft u gereserveerd door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord? Dan kunt u uw reservering online bekijken of annuleren. Hiervoor gaat u naar Mijn reserveringen.

Waar moet u om denken?
Bekijk hier de regels waar u zich aan moet houden voor het bezoeken van kerkdiensten.

Bekijk diensten thuis
Uiteraard zijn de kerkdiensten ook thuis te volgen. Via Kerkdienstgemist.nl kunt u live meekijken of de diensten terugkijken.

Kwetsbaren en risicogroepen worden geadviseerd de diensten online te (blijven) volgen.

Heeft u vragen over uw aanmelding, dan kunt u contact opnemen met Jarno Harink via e-mail: kerkdienst@derankstaphorst.nl of telefonisch via 06 1483 2949

Blijf gezond en tot ziens in de kerk!

De Rank Staphorst Rouveen