Boekje met fiets- en wandelroutes

Een aantal leden van de Hervormde gemeente De Rank heeft een boekje samengesteld met verschillende unieke fiets- en wandelroutes. Omdat deze leden ook betrokken zijn bij de bekende landelijke Lange- afstandswandelingen (LAW’s) is de kwaliteit van de routes gegarandeerd.

Alle routes beginnen op de parkeerplaats bij De Rank. Ze variëren in lengte en enthousiastelingen kunnen routes aan elkaar verbinden om een extra grote afstand te fietsen of te lopen.

Fietsroutes
Er zijn zes fietsroutes van 22 tot 58 km. Hierbij is voornamelijk gebruik gemaakt van fietsknooppunten, maar soms wordt hier iets van afgeweken, omdat de aangegeven route net iets meer te bieden heeft.

Wandelroutes
Daarnaast bevat het boekje vijf wandelroutes, variërend van 10 tot 18 km, een rolstoelroute en een speelse kinderroute. De routes gaan Oosteruut, Westeruut, Boaveruut en Buuteruut, dus alle windstreken worden aangedaan.

De fiets- en wandelgids, die is gemaakt door DC Grafimedia, is uitgevoerd in een handig A5-formaat en heeft een geplastificeerde kaft. Het is dus handzaam en eenvoudig mee te nemen. Het boekje is te koop voor een bedrag van € 6,00, maar u mag uiteraard ook meer betalen. De winst is in zijn geheel bestemd voor de uitbreiding van de kerk. De gidsjes zijn verkrijgbaar in het kerkgebouw. U kunt een lid van De Rank vragen of hij/zij een boekje voor u wil meenemen.

Wilt u liever een boekje thuisgestuurd krijgen, stuur een bericht naar scriba@derankstaphorst.nl met vermelding van uw naam en adres. De kosten hiervoor bedragen € 10,- (of meer, dat mag). Dit bedrag kunt u overmaken op bankrekening NL04RABO 0373 729537 o.v.v. fiets- en wandelroutes De Rank. Zodra het geld binnen is, wordt het boekje u toegestuurd.

Tip: Ook leuk om cadeau te geven of te krijgen!

De samenstellers hebben met veel plezier aan de routes gewerkt en zij hopen dat de gebruikers er net zo veel plezier aan beleven.