Inventarisatie bootreisje

In een vergadering van de diaconieën van Hervormde Gemeente De Rank en GKSR De Bron hebben we gesproken over het bootreisje. Het is inmiddels drie jaar geleden dat dit voor het laatst is georganiseerd. Voordat we de organisatie hiervan weer oppakken en een datum prikken, horen we graag van u of er animo is om mee te gaan met het bootreisje.

Het is namelijk zo dat er een basisbedrag betaald moet worden voor de boot en daaroverheen komt dan nog een x bedrag per deelnemer. Hoe meer deelnemers, des te gunstiger de totaalprijs. De diaconieën van de kerken betalen het grootste deel van de bootreis, maar u betaalt als deelnemer ook een eigen bijdrage. We willen de eigen bijdrage die u altijd heeft betaald (€ 20,00 p.p.) liefst niet verhogen.

Daarom willen we vragen of u (senior van 65 jaar of ouder) wilt aangeven of u van plan bent om mee te gaan, mochten we een bootreisje gaan organiseren. Wilt u ons dit laten weten door te bellen, appen of mailen met één van onderstaande personen? Graag reageren voor zaterdag 30 april 2022. We horen graag van u!

Ineke Haasjes-Port: 06-15695412
Ina Coster-Huisman: 06-29339155
Bennie Boldewijn: 06-29681204
Mailadres: diaconie@derankstaphorst.nl