Kaartenactie – ‘Met elkaar verbonden’

Nog steeds houden de maatregelen rondom Corona ons in de greep. Het volgen van kerkdiensten kon een tijd alleen digitaal en ook op dit moment is het maar in beperkte mate mogelijk om de diensten bij te wonen. Een kopje koffie na de dienst of spontaan even bij iemand op bezoek; we zien uit naar de tijd dat dit allemaal weer mogelijk is. Om toch met elkaar verbonden te blijven organiseren wij een kaartenactie. De kaarten zullen door de diaconie rondgebracht worden bij gemeenteleden.

Hoe gaat het in zijn werk?
Stuur uiterlijk zaterdag 31 juli een kaart voor iemand uit onze gemeente. U weet dus niet bij wie uw kaart terechtkomt. U kunt op de kaart een hartelijke groet, gedicht of bijbeltekst schrijven (of uw kind een mooie tekening laten maken) en u zet uw naam eronder. Zet op de envelop van de kaart: ‘kaartenactie De Rank’. De kaarten kunt u versturen naar of in de bus stoppen bij: Herv. Gemeente De Rank, Ebbinge Wubbenlaan 41a, 7951 AB Staphorst of bij Ina Coster-Huisman, Russchersland 24, 7951 HJ Staphorst.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust telefonisch contact op met Ina: 06-29339155 of mail naar: ina_huisman@hotmail.com. Wij hopen op vele kaarten, zodat wij veel gemeenteleden blij kunnen maken!