Nieuws van de KND

Online Kindernevendienst – In de afgelopen periode hebben we geen kerkdiensten bij kunnen wonen in ons kerkgebouw. Gelukkig konden we het wel online volgen, maar er wordt (tot nu toe) nog niets aangeboden voor de kinderen. Daarom hebben wij, als kindernevendienstgroep, niet stil gezeten in de afgelopen tijd. Wij willen, wanneer het Paasproject start op 21 februari, starten met een Kindernevendienst online. Dit gaan we doen via Teams en we zullen dat aanbieden op zondagochtend 11.30 uur

Het Kerstproject was een groot succes en ook nu zien wij het helemaal zitten om de kinderen op deze manier te bereiken. We gaan, naast de Kindernevendienst online, ook weer een pakket samenstellen voor thuis. Wanneer het online moment voorbij is of wanneer uw kind geen Kindernevendienst online heeft die dag, kan uw kind met de verwerking bezig. Wij gaan een envelop samenstellen met daarin de verhalen, de verwerkingsopdrachten en alles wat erbij hoort. Daarnaast ontvangt u, per gezin, een gezinsboekje. Deze sluit aan bij het project en daarin vindt u voor elke dag een verhaal, gedicht, gebed of een activiteit die jullie als gezin kunnen doen. 

Daarnaast kunnen jullie ook gebruik maken van de producten op www.kindopzondag.nl. Hiervoor hebben jullie het abonnementsnummer nodig van de kerk. Dit nummer is 4721. Wanneer jullie, na het inloggen, klikken op het kopje ‘Digitaal‘ vinden jullie de materialen voor de komende zondagen. De verhalen zijn o.a. te beluisteren.

Wat wij graag van jullie willen weten, is wanneer jullie graag gebruik willen maken van de online Kindernevendienst. Jullie mogen meerdere data doorgeven en wij zullen daar een verdeling in aanbrengen.

We starten met het indelen van het Paasproject:

Geef uw voorkeur aan via het emailadres van de Kindernevendienst (kindernevendienst@derankstaphorst.nl) en geef in de mail aan wat de naam en leeftijd van uw kind is. Vervolgens krijgen jullie van ons de indeling van data en de uitleg over het werken met Teams.

Het is de bedoeling om ook na het project door te blijven gaan met het aanbieden van KND online.