Predikanten

De Rank - Ds. Prins-van den Bosch

Ds. T.W.D. Prins-van den Bosch

Mijn naam is Desiree Prins-van den Bosch, ik ben predikant van de Hervormde Gemeente ‘De Rank’ in Staphorst-Rouveen. Een mooie, diverse gemeenschap van christenen. Ik voel me geroepen door God om mensen voor te gaan in het volgen van Jezus Christus. Zou je wel eens willen weten hoe het is in De Rank: kom dan eens langs op zondagmorgen of neem contact op. We vinden het leuk om je te ontmoeten!

Als predikant trek ik op met mensen die nieuwsgierig zijn geworden naar wie God is of die al sinds jaar en dag met God leven. Dat doe ik door voor te gaan in diensten, door bij hoogte- en dieptepunten met mensen mee te leven en door onderwijs te geven. Dat doe ik samen met andere ambtsdragers en vrijwilligers. We zijn als gelovigen aan elkaar gegeven om elkaar te helpen de liefde van God handen en voeten te geven in ons leven van elke dag. We heten De Rank, omdat we allemaal in Christus verbonden zijn als ranken aan een wijnstok (Johannes 15).

Neem gerust telefonisch of per mail contact op, als je een vraag hebt of als je met mij zou willen doorpraten.

Ds. G. Jongsma

En zo mag ik me nu aan u voorstellen als de tijdelijke plaatsvervanger van ds. Zomer. Gerda Jongsma is mijn naam. Totdat u een opvolger hebt gevonden voor ds. Zomer zal ik het pastorale werk in het gedeelte Noord van Staphorst (de wijken 1 en 2) op mij nemen. Mijn werkzame jaren heb ik doorgebracht in Roden en Leek als leerkracht, in Anna Paulowna-Breezand als gemeentepredikant, in Kupang–Timor, Indonesië als universitair docent, in Wilnis (Utr.) als gemeentepredikant.

Van harte hoop ik dat u mij wilt helpen deze overbruggingstijd zo waardevol mogelijk te maken door bijvoorbeeld zelf het initiatief tot contact te nemen indien u daar behoefte aan hebt.

In principe zal ik werken op dinsdag en woensdag, maar uiteraard is zo’n voornemen in een pastorale context niet in beton gegoten. Neem de vrijheid alstublieft om mij te benaderen, zoals ik de vrijheid zal nemen om wellicht een keer bij u aan te bellen. Van harte hoop ik dat we een goede tijd samen mogen beleven. Graag tot ziens!