Redactie- en PR-commissie

De redactie- en PR-commissie heeft als taak ervoor te zorgen dat relevante informatie over onze kerkgemeenschap een breder publiek bereikt. Dit wordt voornamelijk gedaan middels het Kontakt, de website en Facebook.

Redactiecommissie
De commissie bestaat uit 6 leden en stelt ca. 10 keer per jaar het kerkblad samen. Samen met andere leden die het kopieerwerk voor de kerk verzorgen en een groep die zorgt voor de verspreiding van het kerkblad, zorgt de commissie ervoor dat het kerkblad fysiek of digitaal bij u terechtkomt.

In het jaarrooster vindt u de kopijdata, vergaderdata en bezorgdata. Heeft u kopij, dan mag u dit als Word-bestand (als bijlage) per mail sturen naar redactie@derankstaphorst.nl.

PR-commissie
Twee leden van de redactie- en PR-commissie beheren de website van De Rank en zorgen voor publicaties op Facebook. Dit zijn voornamelijk relevante (nieuws)berichten of agenda-items die ook in het Kontakt te lezen zijn. Door de inzet van diverse communicatiemiddelen hoopt de commissie al haar doelgroepen te bereiken. Daarnaast houdt de commissie zich bezig met regionale persaandacht, zoals het schrijven en versturen van persberichten. De PR-commissie is te bereiken via pr-commissie@derankstaphorst.nl.

Wilt u iets vermelden op onze website? Mail dan naar: website@derankstaphorst.nl.
Wilt u iets op Facebook geplaatst hebben? Mail dan naar: socialmedia@derankstaphorst.nl.

Camera- en beamteam
Het camera- en beamteam zorgt ervoor dat tijdens erediensten de liturgie en andere uitingen op de beamer te zien zijn. Daarnaast filmt deze commissie de erediensten en zendt deze live uit via internet.

4 dec – Inzameling statiegeldflessen- en blikjes

5 dec – Bijbelstudie 65+

Waar de jeugd al eerder samen op weg ging met De Bron, openen zich nu ook voor diverse groepen volwassenen […]

12 dec – Kerstworkshop

Op dinsdagavond 12 december om 19.30 uur gaan we weer kerststukjes maken! Op deze avond worden ook kniepertjes verkocht: 15 […]