Redactie- en PR-commissie

De redactie- en PR-commissie heeft als taak ervoor te zorgen dat relevante informatie over onze kerkgemeenschap een breder publiek bereikt. Dit wordt voornamelijk gedaan middels het Kontakt, de website en Facebook.

Redactiecommissie
De commissie bestaat uit 5 leden en stelt ca. 10 keer per jaar het kerkblad samen. Samen met andere leden die het kopieerwerk voor de kerk verzorgen en een groep die zorgt voor de verspreiding van het kerkblad, zorgt de commissie ervoor dat het kerkblad fysiek of digitaal bij u terechtkomt.

In het jaarrooster vindt u de kopijdata, vergaderdata en bezorgdata. Heeft u kopij, dan mag u dit als Word-bestand (als bijlage) per mail sturen naar redactie@derankstaphorst.nl.

PR-commissie
Twee leden van de redactie- en PR-commissie beheren de website van De Rank en zorgen voor publicaties op Facebook. Dit zijn voornamelijk relevante (nieuws)berichten of agenda-items die ook in het Kontakt te lezen zijn. Door de inzet van diverse communicatiemiddelen hoopt de commissie al haar doelgroepen te bereiken. Daarnaast houdt de commissie zich bezig met regionale persaandacht, zoals het schrijven en versturen van persberichten.

Wilt u iets vermelden op onze website? Mail dan naar: website@derankstaphorst.nl.
Wilt u iets op Facebook geplaatst hebben? Mail dan naar: pr@derankstaphorst.nl.

collectemunten-Rank

Verkoop collectemunten – 27 jan.

Tijdens de coronaperiode, vindt de collectemuntenverkoop eenmaal per kwartaal plaats. Op donderdagavond 27 januari van 19.30 – 20.00 uur is […]

Marriage Course – 28 jan.

Zeven avonden uit, mét diner voor twee.De Marriage Course is voor stellen die willen investeren in hun relatie en behandelt […]

Veertigers: midden in het leven – 28 jan

De afgelopen decennia stonden in het teken van het opbouwen van je leven. Je hebt veel energie gestoken in jouwwerk […]