Uitbreiding De Rank

Appelpluk 2021 – De appel- en perenpluk is door zo’n 25 Rankers een succes geworden! Het zijn
eigenlijk altijd dezelfde mensen die zich voor deze activiteit inzetten. Maar dit jaar waren er ook een aantal mensen die voor de 1e keer hebben geplukt; de reacties waren positief. Je bent in de buitenlucht, (en het weer was elke keer goed), je kunt gezellig wat praten onder het plukken en zo leer je elkaar weer op een andere manier kennen, ook wel bijzonder. De actie levert geld op maar geeft ook verbinding tussen de leden. De plukactie heeft het mooie bedrag van € 1.100,– opgeleverd. Hartelijk dank voor je inzet!

Stand – Ook dit jaar gaan de inzamelingsacties voor de uitbreiding gewoon door. In totaal is dit jaar inmiddels € 5.600,20 ingezameld t.b.v. van het bouwfonds. U kunt ons nog steeds steunen door deelname aan de acties, maar uiteraard kunt u ook een extra gift overmaken naar: NL04RABO0373729573 t.n.v. Hervormde gemeente De Rank te Staphorst o.v.v. gift uitbreiding.

Fiets- en wandelboekje De Rank – Een speciaal boekje waarin verschillende fiets- en wandelroutes in en rondom Staphorst zijn gebundeld. Alle routes starten bij De Rank. Het boekje is in een handig A5-formaat en bestaat uit zes fietsroutes en vijf wandelroutes. De boekjes liggen in de kerk, maar u kunt ook een bericht sturen naar scriba@derankstaphorst.nl met vermelding van uw naam en adres. Dan sturen we u het boekje toe. De kosten zijn € 6,00. Mocht u het boekje toegestuurd willen hebben, dan vragen wij u € 10,- over te maken op bankrekening NL04RABO 0373 729537 o.v.v. fiets- en wandelroutes De Rank. Tip: Wellicht leuk om met Sinterklaas of Kerstmis aan iemand cadeau te geven!

Eigen actie – Misschien heeft u ook een actie waarvan u een deel ten goede wilt laten komen aan de uitbreiding. We zijn nieuwsgierig. Ook tips zijn welkom! Stuur een mail naar: uitbreiding@derankstaphorst.nl of laat het ons op een andere wijze weten. Alvast bedankt, namens Commissie ‘geldwerving uitbreiding de Rank’.