Activiteitencommissie

De Rank - wandeling

Als activiteitencommissie organiseren wij meerdere activiteiten per jaar. Op deze manier ontmoeten we elkaar op een leuke en ongedwongen manier en leren we elkaar ook naast de kerk beter kennen. Voor nieuwe leden van onze gemeente is dit een laagdrempelige manier om zich aangesloten te voelen tot de gemeente.

Bij de activiteiten kunt u denken aan een (snert)wandeling, familiedag of fietstocht. Iedereen jaar maken wij een jaarplanning waarop u zich kunt inschrijven voor de verschillende activiteiten. Deze activiteiten worden voor het grootste gedeelte bekostigd door middel van het maandelijks ophalen van de lege statiegeldflessen.

De nadruk van de activiteiten ligt op een gezellige activiteit voor iedereen. Heeft u ideeën voor een leuke activiteit? Creatieve tips zijn altijd welkom.

Contact: activiteitencommissie@derankstaphorst.nl.

6 mei – Ophalen lege statiegeldflessen

Hartelijk dank weer voor de vele statiegeldbonnen, flessen, blikjes en bijdragen die u aan onze vrijwilligershebt gegeven! Alle merken flessen, […]

6 mei – Breimiddag

Op maandag 6 mei 2024 wordt er in De Rank weer een gezellige breimiddag georganiseerd. Aanvang vandeze middag is 13.30 […]

7 mei – Gemeente Groei Groep Senioren (65+)

Op 7 mei van 14.00-16.00 uur bent u van harte welkom bij de Gemeente Groei Groep Senioren (65+). Deze middag […]