Commissie Vorming & Toerusting

Wij willen onderlinge ontmoeting en geloofsverdieping stimuleren. Wij organiseren daarvoor allerlei activiteiten en brengen aan het begin van het seizoen een boekje uit, met een overzicht van wat er allemaal te doen is in onze gemeente (met daarin dus ook activiteiten van andere commissies). We hopen dat we zo als gemeenteleden ons geloof en onze vragen met elkaar kunnen delen en dat we van elkaar leren. De commissie bestaat uit een predikant en een paar gemeenteleden. Wij organiseren o.a. een opvoedkring, toerustingsavonden en filmbesprekingen.

Bekijk de winterwerk activiteiten voor seizoen 2020 – 2021 >>
Alle activiteiten die op korte termijn plaatsvinden, zijn onderaan deze pagina ook te vinden. U vindt hier per activiteit een aanmeldformulier.

Contact
Vragen over activiteiten of interesse om onderdeel uit te maken van de commissie vorming & toerusting? Stuur een e-mail naar vorming@derankstaphorst.nl.

Marriage Course – 28 jan.

Zeven avonden uit, mét diner voor twee.De Marriage Course is voor stellen die willen investeren in hun relatie en behandelt […]

Veertigers: midden in het leven – 28 jan

De afgelopen decennia stonden in het teken van het opbouwen van je leven. Je hebt veel energie gestoken in jouwwerk […]

Marriage Course – 4 feb.

Zeven avonden uit, mét diner voor twee.De Marriage Course is voor stellen die willen investeren in hun relatie en behandelt […]