Jaarthema 2023-2024: Ga mee!

Jaarthema: Ga mee!

Vanaf september 2023 is het jaarthema van de Protestantse Kerk ‘Ga mee! Samen getuigen van geloof, hoop en liefde’. Deze oproep is gebaseerd op het hoofdstuk ‘Kinderen van één Vader’ uit de visienota van de Protestantse Kerk.

Bij de activiteiten die de commissie Vorming en Toerusting ook dit jaar in samenwerking met andere kerkenraadcommissies heeft samengesteld, staan de onderlinge ontmoeting en het stimuleren van de geloofsverdieping centraal. Ook dit jaar sluit ons programma aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk Nederland: ‘Ga mee!’

Het aanbod activiteiten is zeer divers. Het aanmelden staat open voor iedereen die zich aangesproken voelt, neem dus gerust iemand mee, ook al is diegene geen lid van ‘de Rank’. Het is goed om elkaar op andere manieren te ontmoeten, samen te komen in Gods naam en Zijn gemeente te laten groeien!

Ook dit jaar lopen de aanmeldingen via de commissies. Alle activiteiten die op korte termijn plaatsvinden, zijn onderaan deze pagina te vinden. Via het aanmeldformulier per activiteit of via een mail naar de organiserende commissie, kunt u zich opgeven. 

Doe mee! We hopen van harte dat u/jij meedoet.

1 okt – Startzondag

Op zondag 1 oktober a.s. vieren we de Startzondag én de doorstroom van zeven kinderen. De doorstroomdienst wordt georganiseerd door […]

2 okt – Inzameling statiegeldflessen- en blikjes

3 okt – Bijbelstudie 65+

Waar de jeugd al eerder samen op weg ging met De Bron, openen zich nu ook voor diverse groepen volwassenen […]