Inzameling kerstboomversiering

De grote kerstboom die ook dit jaar in december voor in de kerk komt te staan, is nu uiteraard nog leeg…. Maar daar kunnen jullie iets aan doen! Hoe? Door mee te doen aan deze knutselwedstrijd!

Alle inzendingen krijgen sowieso een mooi plekje in de boom en voor de deelnemers met de allerbeste versiering is er een leuke prijs! Ballen, engeltjes, sterren, vogeltjes of iets anders: alles mag en het maakt helemaal niets uit welke materialen je gebruikt. Er zijn slechts twee voorwaarden:
➢ Er moet een lusje of haakje aanzitten, zodat het aan een tak kan hangen.
➢ De afmeting mag max. 10x10cm zijn.

Winnaars krijgen zo snel mogelijk na de uiterste inleverdatum persoonlijk bericht en worden dan ook beloond met hun prijs. De leeftijdscategorieën en de daaraan gekoppelde prijzen worden bepaald aan de hand van het uiteindelijke aantal deelnemers en hun leeftijd.

Lever je versiering, voorzien van je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer uiterlijk op zaterdag 9 december a.s. in bij één van de redactieleden van het Kontakt. In het Kontakt staan ook de adressen vermeld.

Ben je geen lid van het Kontakt, maar wil je wel je versiering inleveren? Mail dan naar website@derankstaphorst.nl zodat we de inleveradressen met je kunnen delen!
Let op: i.v.m. de verbouwing is inleveren in de kerk dit keer niet mogelijk.