Nazomerfair Waanders – 16 sept

Ingezonden

Een dag vol ontmoeting, plezier en amusement! Bij voormalig hotel Waanders in Staphorst wordt op zaterdag 16 september de nazomer ingeluid met een bruisende Nazomerfair. Dit evenement belooft een perfecte gelegenheid te zijn voor bezoekers van alle leeftijden om te genieten van een sfeervolle dag vol ontmoeting, plezier en amusement.

Tussen 11:00 uur en 14:00 uur wordt de parkeerplaats bij Waanders omgetoverd tot een levendige marktplaats met een breed scala aan kraampjes en activiteiten. De fair biedt bezoekers de kans om te snuffelen langs bijzondere producten, unieke handgemaakte items en heerlijke zelfgemaakte lokale en hapjes uit allerlei keukens. Of het nu gaat om kunst, culinaire lekkernijen of decoratie voor thuis, er is voor ieder wat wils. En dat alles onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje limonade.

Voor de jongere bezoekers is er een speciaal kinderprogramma met spannende spelletjes.

Naast het winkelen en de activiteiten kunnen bezoekers ontspannen en genieten van live muziek van de Diekzangers. De nazomerfair biedt een uitstekende gelegenheid om de nieuwe bewoners van Waanders te ontmoeten, elkaar te leren kennen en te genieten van een gezellig dagje uit.

De Nazomerfair wordt georganiseerd door de werkgroep Waanders waarin bewoners van Waanders en Staphorsters samenwerken voor ontmoeting en onderlinge steun.

Mis de Nazomerfair bij Hotel Waanders in Staphorst niet! Noteer 16 september in uw agenda voor een onvergetelijke dag vol gezelligheid en vermaak. Toegang is gratis voor iedereen. Contact en meer informatie: nazomerfairwaanders@gmail.com.