Pop-up truck

Binnenkort start de voorjaarstoer van de POP-UP TRUCK. De POP-UP TRUCK is een initiatief van Stichting JY doet en is bedoeld voor mensen met een krappe beurs. Stichting JY doet is een goede doelenstichting die zich door middel van activiteiten en kleine evenementen inzet voor kwetsbare mensen en kinderen die opgroeien in armoede.

De POP-UP TRUCK is een kledingwinkel, bedoeld voor mensen die moeten rondkomen van een zeer krappe beurs en weinig middelen hebben om kleding te kopen. Het is een winkel waar je een leuke voorjaars- of zomeroutfit kunt halen voor je kinderen, jezelf of je partner. Een winkel waar je geen geld mee naar toe hoeft te nemen, maar waar je gewoon kunt shoppen wat je nodig hebt. In de POP-UP TRUCK vind je baby- en kinderkleding, dames- en herenkleding, jassen, schoenen, accessoires, enz. Er is dus echt voor iedereen wat bij. Daarnaast zijn er leuke kindercadeautjes.

In de maand mei komt de POP-UP TRUCK naar Staphorst. Mocht u van deze service gebruik willen maken,
maak dan een afspraak. Dat kan via e-mail: info@popuptruck.nl of telefonisch: 0527- 745 959. Meer
informatie vindt u op de website: www.popuptruck.nl. Hopelijk kunnen veel mensen blij gemaakt worden en worden er flink wat kasten gevuld!