Sinterklaasactie Welzijn Staphorst

SWS en SAAM welzijn coördineren dit jaar de sinterklaasactie in de gemeente Staphorst! Stichting Humanitas heeft deze actie overgedragen. Ze vindt het passender dat een lokale organisatie deze mooie actie aanstuurt. Zij kennen de lokale behoeften immers het beste.

Kinderen die te maken hebben met armoede, krijgen via deze actie toch een leuk cadeautje tijdens het sinterklaasfeest. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers. Lijkt het u leuk om een cadeautje te kopen voor een kind in uw eigen gemeente? Meld u dan snel, maar uiterlijk 14 november 2022 aan! U krijgt vervolgens het verlanglijstje van een kind, met algemene informatie over hem of haar. De bedoeling is dat u het cadeautje zelf sponsort. Het richtbedrag voor een cadeautje is € 12,50.

Cadeautje gekocht? Lever het in, met de code erop die u gekregen hebt bij de coördinator van de actie. Inleverlocaties volgen nog. Op 5 december a.s. zullen alle cadeautjes worden bezorgd.

Helpt u ook mee, zodat deze kinderen toch een leuk cadeautje krijgen? Meer informatie of aanmelden kan via: sinterklaasactie@welzijnstaphorst.nl.

Alvast bedankt voor uw hulp!